Agenda

Den Bosch: Apple - en Linux groep
Vrijdag, 15 Maart 2019, 14:00 - 16:00
Hits : 15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanstaande vrijdagmiddag 15 Maart, houden we weer een gezellige bijeenkomst voor de Apple en Linux werkgroepen.

Deze middag voor Linux zal Paul er een praktijkmiddag  van maken, en wel van het onderwerp fotografie. De cursisten kunnen het beste onderdeel 3, deel 3.1 Het maken van foto's en deel 3.2 Het bewerken van foto's voorbereiden. Ik zal weer laten zien dat theorie en praktijk weer mijlenver uit elkaar liggen. Ik hoop in deze wirwar van termen en producten wat meer duidelijkheid te scheppen. Dit is van belang omdat fotografie nu voor iedereen toegankelijk is geworden en nog maar weinig mensen de technische (on)mogelijkheden van hun camera juist interpreteren.

Paul zal zijn presentatie geven in zaal 7A.Beste Apple gebruiker. U wordt van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de bijeenkomst van de Apple Club. Op deze vrijdag middag zal Kees Orij weer een boeiende middag verzorgen.Kees zal de vaste leden zelf een nieuwsbrief toe sturen met de onderwerpen die hij zal behandelen.Kees zal zijn presentatie geven in zaal 7B.Heeft u een vraag of misschien wel een probleem met uw computer, laat het ons weten en wij proberen u een passend antwoord te geven. Zo nodig komen we er later op terug in onze speciale inloopmiddag op elke vierde vrijdag middag van de maand.

Wanneer?Op vrijdagmiddag 15 Maart a.s. in het SCC De Helftheuvel om 14.00 uur. LET OP: De zalen zijn open om 13.45 uur, kom dus niet te vroeg, maar ook niet veel te laat.

Locatie s.c.c. De Helftheuvel
Helftheuvelpassage 115
's-Hertogenbosch
Noord Brabant
5224 AC
Nederland
073-6217973