images/fade/fade1.jpg

HCC NoordOost-Brabant en Nijmegen is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als "HCC bij u om de hoek".

We hebben bijeenkomsten in Nijmegen (op de dinsdagavond) en 's-Hertogenbosch (op de woensdagmiddag). Hierbij zijn we sterk afhankelijk van de inzet (en wensen) van onze leden. Leden die zich op enige wijze actief inzetten voor onze club noemen wij kernleden.

Wat bieden wij:
Wij bieden lezingen, demonstraties, werkgroepen en cursussen. HCC!noordoost-brabant en nijmegen helpt je graag met computer gerelateerde problemen. Tevens biedt deze regio workshops en demonstraties op allerlei gebieden. Daarom wordt naast Windows (Windows 7,8 en 10) veel aandacht besteed aan Linux en ontwikkelingen als smartphone’s en tablets met Google's Android en Apple's IOS.
Op deze bijeenkomsten is iedereen van harte welkom, echter voor cursussen en workshops dient men zich vooraf aan te melden.

Informatie:
’s-Hertogenbosch en de daarbij horende Apple- en Linux Groepen hebben een eigen nieuwsbrief.

De website van de regio is: https://noordoost-brabant-en-nijmegen.hcc.nl/ 

Wij zijn bereikbaar via:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.